Koncept

Fairplay sport centar prostire se na tri tisuće četvornih metara u pod sljemenskoj, zelenoj, sportsko-rekreacijskoj zoni, u neposrednoj blizini grada Zagreba.

Raznovrsna ponuda tjelovježbi, timskih sportova, relaksacije te bogat ugostiteljski sadržaj čine nas najmodernijim takvim centrom u ovom djelu Europe.

U sportskom centru za vas smo opremili vanjsko malonogometno igralište te dvoranu s umjetnom travom marke Polytan, odobrene od strane FIFA-e s ISO 9001 certifikatom koji joj daje potvrdu sigurne za okoliš.

Višenamjenska dvorana s parketom, prilagođena za sve vrste dvoranskih sportova marke HARO-odobrene od strane FIBA-e, deset luksuzno opremljenih svlačionica s ugrađenim podnim grijanjem, te prostrani parking sa stotinu i dvadeset parkirnih mjesta čine SC Fairplay idealnim izborom za vježbanje i opuštanje.

Osmišljen kao prostor za cijelu obitelj, na sto četvornih metara drugog kata nudimo dvoranu  za žene, odnosno dvoranu za odvijanje Tae bo treninga, pilatesa, korektivne gimnastike, i aerobica.

Pored dvorene, tu se još nalazi i pažljivo kreirana igraonica i rođendaonica  s profesionalno educiranim osobljem koja će razveselit vaše mališane.

Također, za djecu smo uredili i vanjsko igralište za nesmetanu igru i sport na zdravom sljemenskom zraku, a tu je i Dječja sportska akademija s programima koji su namijenjeni pravilnom rastu i razvoju vašeg djeteta.

Svi namijenjeni programi, i za odrasle i za djecu, certificirani su od strane ministarstva zdravstva.

Kako bi nakon napornih treninga i sportskih turnira mogli uživati u omiljenoj hrani i piću tu je moderno uređeni Sports bar koji nudi potpuno opuštanje i relaksaciju uz ugodnu atmosferu.

Napravite izbor između ukusnih burgera i pizza ili jednostavno uživajte u „comfort“ i „finger food“ delicijama te velikom izboru kvalitetnih piva.

Prateći sva važna sportska događanja organiziramo i nezaboravne navijačke avanture uz odlične ponude hrane i pića.

Uz netaknutu prirodu i mirno okruženje, SC Fairplay se uistinu doima kao odličan izbor za bijeg iz gradske vreve u najljepši dio Zagreba.

SPORTS BAR

TERENI

 

SPORTSKI ROĐENDANI

TRENINZI